Høst 2018 på Rockehuset

Er du mellom 13-18 år? Her er noen av aktivitetene du kan gjøre/være med på Rockehuset (alt er gratis):
Våre faste åpningsdager er mandag og onsdag (kl. 17:00-21:00).

39289411_2080773471941296_8541558395365228544_n
De ansatte på Rockehuset. Fv: Beate, Martin, Henrik og Laurits.

Være med på aktivitetene:
Innimellom lager vi forskjellige aktiviteter som konserter, åpen scene, malekurs, filmvisning, spillkveld, osv. Følg med på Facebooksiden vår så du ikke går glipp av noe.

Henge på huset:
Du trenger ikke være med på noe, men det går også bare å ta det lungt etter en lang skoledag 🙂

Spille trommer, bass og gitar:
Vi har et rom som vi kaller drop-in-rommet. Her står det trommer, bass, gitar og et sanganlegg. Alt som skal til for å starte et band. Trenger du eller dere litt starthjelp, så kan dere høre med oss ansatte.

Spille inn hiphop-låter:
Vi har også et rom som vi haller hiphop-rommet. Her er det en vokalmikrofon, imac og porgrammet Logic, så har du lyst til å spille inn vokal (rap, sang osv.) eller lage beats er dette rommet. Man trenger enkel opplæring før man kan slippe til alene.

Være med å i booking og promo-gruppa:
Innimellom arrangerer vi konserter. Har du lyst til å være med å bestemme hvem som skal spille eller lære mer om hvordan man promoterer/reklamerer for en konsert, meld i fra til noen av oss som jobber her.

Spille inn musikken din:
Lager du egen musikk som du gjerne vil spille inn i et studio? Ta kontakt med oss, så kan vi sette opp en innspilling i studioet vårt.

Lage film, plakater, redigere foto:
Vi har et rom på Rockehuset som vi kaller arrangørkontoret. På dette rommet har vi en iMac med Final Cut (videoredigeringsprogram), Photoshop (bilderedigeringsprogram), Indesign og en del andre programmer. Trenger du å lage film til en skoleoppgave, eller noe du skal melde deg på UKM Halden, så kan du låne dette rommet. Vi kan også hjelpe til med opplæring i programmene.

Fremkalle svart/hvit-bilder:
Vi har et lite rom på Rockehuset som vi kan fremkalle svart/hvit-bilder. Vi har også innimellom kurs i hvordan man kan bruke det. Meld i fra til oss hvis du er interessert.

 

Husk å begynne øvingen til UKM Halden 🙂